House Modernes Utrecht

Nieuwe beheerder House Modernes

20 October 2021 | Nieuws | House Modernes

CBRE Property Management is, nu House Modernes officieel opgeleverd en geopend is, gestart als beheerder van dit prachtige pand. CBRE is gespecialiseerd in het beheer van kantoorgebouwen, horeca en retail en logistiek vastgoed.

Beheerder

CBRE is als beheerder van House Modernes o.a. verantwoordelijk voor het monitoren van dagelijkse zaken en het oplossen van problemen die voortkomen uit het gebruik van het object. Indien u als buurtbewoner klachten heeft aangaande het object, kunt u deze melden bij de speciaal daarvoor ingerichte servicedienst, bereikbaar op nummer 0800-5554433. Dit 0800-nummer is gratis en kan 24 uur per dag / 7 dagen per week worden bereikt. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw opmerkingen per e-mail aan ons door te geven. Dit kan door een email te sturen naar meldpunt@cbre.com, waarin u aangeeft wat de hinder / wens betreft. Hoewel op deze elektronische melding ook direct actie zal worden genomen, wijzen wij u erop dat het verstandig is om urgente problemen ook telefonisch te melden.

Logistiek

Verkeersbegeleider Sander, die we begin dit jaar nog interviewden over zijn werk, is per 8 oktober niet meer aanwezig uit naam van het object. Hij is op dit moment nog wel aanwezig maar is in dienst van 1 van de huurders namelijk Spaces. Zij maken de komende weken nog gebruik van zijn diensten. Huurders worden gevraagd om zich te houden aan de gemaakte afspraken met CBRE en de gemeente Utrecht voor wat betreft de juiste venstertijden voor leveringen, de juiste type wagens en het rijgedrag van de chauffeurs. Dit laatste uiteraard ook vanwege het enorme aantal fietsers en voetgangers dat dagelijks langs het pand rijdt en loopt.

Zoekvenster sluiten