House Modernes Utrecht

OVER DE BOUW

In hartje Utrecht staat een bijzonder project op stapel. Op de plek waar het winkelcentrum en kantorencomplex De Planeet was gevestigd, gaat Heilijgers Bouw aan de slag met een grote renovatie, in opdracht van Syntrus Achmea. Het gebouw wordt gerenoveerd in de stijl van het iconische warenhuis Galeries Modernes dat tot 1981 op de locatie zat. Daarnaast krijgt het gebouw ook een nieuwe naam: House Modernes. In het gebouw wordt straks gewerkt en gewinkeld. Ook komt er een openbare fietsenstalling en is er ruimte voor horeca of retail aan de kade in het souterrain. De oplevering staat begin 2021 gepland.

VERZONDEN NIEUWSBRIEVEN

Nieuwsbrief omwonenden (september)
Nieuwsbrief ondernemers (september)

HOU MIJ OP DE HOOGTE

Ja, ik blijf graag op de hoogte van de bouwwerkzaamheden.

FAQ

01

Wat gaat er de komende periode gebeuren?

In de loop van september starten we met asbestsanering en voorbereidende werkzaamheden in het gebouw. Voor de veiligheid van de omgeving treffen we de komende periode maatregelen om het bouwterrein en de omgeving te scheiden. De twee bouwketen komen op palen ‘boven’ de Oudegracht te staan en we plaatsen een bouwkraan op het dak van het gebouw.

02

Hoe kom ik met jullie in contact?

Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft over de bouwplaats, de voortgang van de werkzaamheden of overige zaken, stel ze dan gerust via bouw@housemodernes.nl. De mailbox wordt op werkdagen gelezen en vlot beantwoord.

Zoekvenster sluiten