House Modernes Utrecht

HOUSE MODERNES


House Modernes, op de hoek van de Lange Viestraat en Oudegracht, is het schoolvoorbeeld van een A1-locatie: midden in het winkelhart van de stad, op loopafstand van Utrecht CS en omgeven door alle soorten van bedrijvigheid, retail en horeca. De Lange Vie is de drukste fiets- en OV-route van Nederland én een baken in de populairste shoppingroute door de stad: via Vredenburg, Lange Viestraat naar de Oudegracht en dan via de Choorstraat, Steenweg, Lange Elisabethstraat weer terug naar Vredenburg.

Project Updated - Doorsnede - House Modernes
6e verdieping 3 t/m 5e verdieping 2e verdieping 1e verdieping BEGANE GROND -1 verdieping -2 verdieping

6e verdieping

Circa 200 m² kantoorruimte en dakterras

3 t/m 5e verdieping

Circa 1.650 m² kantoorruimte (exclusief mogelijke vides)

2e verdieping

Circa 1.690 m² kantoorruimte (exclusief mogelijke vides)

1e verdieping

1.230 m² vrij indeelbare winkelruimte en 360 m² kantoorruimte

BEGANE GROND

Circa 1.430 m² vrij indeelbare winkelruimte, entree fietsenstalling en 170 m² entree kantoren

-1 verdieping

Circa 1.420 m² openbare fietsenstalling

-2 verdieping

Circa 720 m² ruimte voor horeca, leisure of retail

EAT, WORK, SHOP, DRINK, PARK

Er heerst dynamiek op de locatie van House Modernes: op de hoek van de Lange Viestraat en Oudegracht passeren gemiddeld genomen zo’n 90.000 mensen per week, deze plek is daarmee drukste OV-route van Nederland. En: Utrecht bruist, getuige de 150 bars en cafés, 350 restaurants, 1.900 hotelkamers, 22 musea, 6 bioscopen, 4 theaters, 9 poppodia en concertzalen en 8 galerieën. Wie in Utrecht is op zoek is naar vermaak en vertier, heeft keuze te over.

KANTOREN House Modernes wordt het gebouw waar mensen graag naar toe gaan om elkaar te zien en te spreken, om te werken, ideeën uit te wisselen en de toekomst vorm te geven. Het staat ondernemers tijdens de ontwikkelingsfase van House Modernes vrij om werkoppervlaktes en vloerindelingen te maken die uniek zijn voor de Utrechtse binnenstad.
GA NAAR KANTOREN

Offices - House Modernes Utrecht

Fietsenstalling - House Modernes Utrecht

FIETSENSTALLING House Modernes wordt ook de pleisterplaats voor duizenden fietsers. Want op -1 wordt de grootste fietsenstalling van Utrecht gerealiseerd. Met maar liefst met 1.420 m² aan stallingsruimte aan de drukste fietsroute van Nederland werkt deze openbare stalling als een magneet op fietsende stadbezoekers en wordt de overlast van op straat geparkeerde fietsen voorkomen.

DAKTERRAS Het dakterras is een exclusieve maar welkome extra, alleen toegankelijk voor House Modernes. Een oase van rust in een omgeving waar het bruist. Deze plek is uitsluitend te gebruiken door de kantoor gebruiker: het wordt geen openbare locatie, hiervoor verstrekt de gemeente Utrecht vooralsnog geen vergunning.

Dakterras - House Modernes - Utrecht

Zoekvenster sluiten